Huur Het Hellingshûs

De huidige helling aan het Zuiderbolwerk 79 is het restant van de oorspronkelijke admiraliteitshelling waar van 1597 tot 1645 de schepen van de admiraliteit van Groningen, Drenthe en Friesland werden gebouwd of gerepareerd.

Het Hellinghûs is nu ingericht als een bezoekerscentrum op een unieke locatie. Dit karakteristiek gebouwtje kan worden gehuurd voor besloten activiteiten zoals vergaderingen, cursussen of workshops en kan daarbij de startplaats zijn voor stadswandelingen of rondvaarten met de trekschuit of andere rondvaart.
De voorziening is compleet met een kleine keuken, stabiele wifi en TV scherm. Daarnaast zijn er borden en glazen en is er bestek voor max. 30 personen aanwezig.

Huurprijs

Feestje of commercieel gebruik €30 per uur 
Culturele activiteit/vergadering €20 euro per uur
Vaste huurders €18 euro per uur 
Halve dag (=5 uren) €140 
Hele dag €200 

Maatwerk blijft in overleg mogelijk, neem dan contact met ons op. Maximaal aantal personen is 30. Huurders zijn zelf verantwoordelijk voor de eindschoonmaak. 

Voor regelmatige huurders voor workshops en cursussen hanteren we speciale prijzen. Bij de huur is eventueel ook kastruimte (met slot) inbegrepen zodat u uw spullen ter plekke kunt bewaren.

Voor meer informatie, reserveringen en maatwerk kunt u contact opnemen met Museum Dokkum: telefoon 0519-293 134