Groepsbezoek en rondleidingen

Groepsbezoek
Groepsbezoeken zijn in overleg nog steeds mogelijk. Wij vragen u minimaal een week van te voren contact met ons op te nemen, zodat wij uw groepsbezoek op de juiste manier kunnen voorbereiden. Dit in verband met de coronamaatregelen.

Een groepsbezoek vanaf 15 personen kost €4,25 p.p. en moet vooraf gereserveerd worden. Ook buiten de openingstijden (maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur) kunt u een bezoek brengen aan het museum. Hier wordt een toeslag van €35,00 boven op de entree berekend.

Klik hier om te reserveren of om meer informatie op te vragen.

Rondleiding
Helaas kunnen we op dit moment geen rondleidingen aanbeiden. We kunnen dat gezien de Corona niet op een veilige manier organiseren.
De rondleidingen worden gegeven door getrainde medewerkers en vrijwilligers van het museum. Een rondleiding duurt ongeveer 1 uur. U kunt bovendien een voorkeur van onderwerp doorgeven; Bonifatius, Zilver of de geschiedenis van Dokkum.
Een rondleiding kost € 5,25 (bij een groep van 15 personen of meer). Is een groep kleiner dan kost een rondleiding € 5,00 p.p. en betaalt u een toeslag van € 15,00 per groep.