Veelgestelde vragen

Het museum en het Toeristen Informatie Punt zijn geopend: maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Ook zijn we in de maand juni, juli en augustus elke zondag geopend van 13:00-17:00. 

Buiten openingstijden kunt u op afspraak het museum bezoeken. 

Uiteraard kunt u gebruik maken van uw museumkaart. Reserveren voor uw bezoek kan, maar is niet verplicht en dat kan via deze link

Het lijkt ons hartstikke leuk dat je langs komt met uw klas! We bieden verschillende programma's aan voor groep 1 t/m groep 8. Bekijk hier de programma's.

Opgeven kan door in het contactformulier de volgende gegevens te zetten:
- Contactgegevens school
- Groep
- Aantal leerlingen
- Het programma 

Helaas is niet het hele museum rolstoelvriendelijk. Het museum is namelijk gevestigd in meerdere historische panden, waardoor bezoekers in een rolstoel het gehele museum helaas niet kunnen bezoeken.

Wel is de permanente Bonifatius tentoonstelling rolstoelvriendelijk! 

Tegenover het museum zijn een paar betaalde parkeerplekken. In de buurt van het museum kunt u gratis parkeren op de volgende parkeerplekken:

In het museum vindt u het Toeristen Informatie Punt Dokkum. Onze baliemedewerkers kunnen u van alles vertellen over Dokkum en de omgeving, daarnaast hebben wij diverse folders en brochures die u mee kunt nemen.