Expo: Verhaal in beeld t/m 28 dec in het museum

Geplaatst op 1 november 2019

UNIEKE REIZENDE EXPOSITIE “VERHAAL IN BEELD” VAN MANTELZORGERS IN DE REGIO NOORDOOST-FRIESLAND

Mantelzorgers uit de gemeenten Dantumadiel en Noardeast-Fryslân brengen met een reizende expositie van beeldhouwwerken en fotografie de betekenis van zorgen voor een naaste met een psychische kwetsbaarheid in beeld.

Met het project “Verhaal in Beeld” willen de deelnemers openheid creëren rondom het thema ‘zorgen voor iemand met een psychische kwetsbaarheid’. De resultaten van het eigen werk worden samen met een uitgewerkte verhalen, gebundeld in een magazine. In het magazine is interessante informatie over mantelzorg te lezen en een interview met twee familie-ervaringsdeskundigen van de GGZ.

Op 1 november werd de expositie geopend door Wethouder De Graaf in De Groen! (voormalig Groen van Prinstererschool in Dokkum). Daarna is de expositie in de maanden november en december op diverse locaties te bezichtigen.
Op zaterdag 23 november en zaterdag 28 december kunt u in museum Dokkum de expositie ‘Verhaal in Beeld’ en de rest van het museum gratis bezichtigen.

De expositie brengt de verhalen van de deelnemers op een unieke en intieme manier in beeld. Een ieder is van harte uitgenodigd om de expositie “Verhaal in Beeld” te komen bezoeken op de onderstaande locaties en tijdstippen:

2 november Old Dutch in De Westereen tussen 10.00 en 12.00 uur.

4 november tot 28 december Museum Dokkum op maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur.

5 november tot 28 december Kringloop Het Lichtpunt op dinsdag en donderdag tussen 13.30 en 17.00 uur,
zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur.

4 november tot 27 december Gemeentehuis Damwoude op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Welzijn Het Bolwerk, Baukje Brander,
0519-292 223 of b.brander@het-bolwerk.eu

« Naar overzicht